Kvalitativ hjälp när det kommer till bygg

Hejsan, hejsan och välkomna till ett nytt inlägg en regnig måndag som denna. Innan jag ska till jobbet tänkte jag skriva ett inlägg till er då det var ett tag sedan jag publicerade något. Min tanke med det här inlägget är att skriva om företaget Orgona Byggkonsult AB som jag vände mig till för att få hjälp av en byggkonsult i Sollentuna. Om ni vill veta mer om dem kan ni läsa mer här.

Den grundläggande anledningen till att jag var i kontakt med det här företaget var för att jag länge hade planerat en utbyggnad som jag äntligen skulle få igenom. Dock var det mycket som behövde fixas innan bygget kunde påbörjas, därför valde jag att ta hjälp av en byggkonsult i Sollentuna. Av honom kunde jag få hjälp med allt jag var i behov av, allt från bygglov till besiktningar. Den hjälpen jag fick av dem var väldigt användbar, det är ju nästan så att jag inte hade klarat mig utan dem. Ni kanske undrar vad jag byggde, det är så enkelt som att jag byggde ut huset för att få mer plats. Tanken jag hade var att bygga ut för att jag skulle få mer plats för att producera musik, det var helt enkelt en studio jag ville få plats med i huset. Genom att jag tog hjälp av denna byggkonsult i Sollentuna kunde den drömmen gå i uppfyllelse, allt blev precis som jag hade tänkt mig. Idag sitter jag här med min egen studio där jag producerar och spelar in musik, vilket är ett av de valen som har gjort mig gladast i livet.