Bilägande ett nöje?

Det är ett nöje att ha en bil men det är allt annat än ett nöjd när det inte vill fungera. När man måste lämna in bilen på bilreparationer jämnt och ständigt då är det verkligen inte roligt. Finns verkligen miljoner andra saker som är betydligt roligare att göra och det är så tråkiga utgifter också. Men behöver det göras så behöver det, även om man inte är så glad för det. Och jag vet att det inte hjälper att köpa en ny bil för det skulle funka ett tag men sen skulle det snart bli nya problem med den också för det är så det är med bilar, det är alltid något som krånglar och som gör att jag måste till M&L Fordonsservice för bilreparationer.

Att vara bilägare är som att vara husägare, det är alltid något som behöver göras men samtidigt är det så mycket bättre än alternativet. För det finns verkligen alltid något som ska göra, det är däck som ska bytas eller så ska bilen tvättas eller dammsugas eller så är det vinter och man måste skrapa rutorna. Ja, det finns helt enkelt alltid något att göra.

Jag har själv varit en av de som åkte buss hela tiden men är nog lite frälsta av bilägandet nu och vet inte alls hur jag skulle kunna klara mig utan det. Så trots alla mina klagomål och ständiga besök för bilreparationer på M&L Fordonsservice så kommer jag att behålla bilen och fortsätta att köra bil. Det kommer jag inte att ändra på.