Dags att starta en ny blogg

 Har tänkt så mycket på det här med att starta en egen blogg, det vore så roligt. Jag skriver redan väldigt mycket så på så sätt så vore det inga direkta problem. Det är när det kommer till att hinna med att uppdatera bloggen med bilder och sådant som jag känner skulle bli ganska svårt. För jag är inte den som tar så många bilder så är rädd att bloggen skulle bli lidandes, men det är klart att jag kan ha en blogg utan bilder men det blir inte alls lika roligt.

Aja, får fundera på det med bilder mer en annan gång. Nu är det första stoppet på vägen att beskriva för de på Adsearch Scandinavia hur jag önskar ha bloggen. Vilken design det ska vara och sånt. För de har väldigt många snygga exempelsidor men jag har en egen idé om hur jag vill ha det. Sen vet jag att de på Adsearch Scandinavia främst jobbar med företag och de flesta sidor de har är företagshemsidor och även om de är väldigt snygga så passar det inte riktigt in i mitt bloggtema. Så nej, det blir inte så mycket mer med det.

Har suttit och tänkt på det här och planerat och försökt att komma på ett bra upplägg för designen och layouten på hemsidan och tror att jag har det ganska klart för mig. Inte helt men hyfsat i alla fall.