Fester på bryggor i Lidingö

Att ha fest på en brygga, det är inte helt fel det. Väldigt trevligt, speciellt om somrarna och är det varmt så kan man till och med hoppa i och bada också. Sen kanske det är bäst mer bryggor som sitter fast vid strandkanten och som inte är flytbryggor så att man inte är ute mitt ute på sjön och dricker eftersom det för med sig många risker.

Men det är en kul grej och är lite annorlunda festar. Överlag så är det betydligt bättre med fester på sommaren eftersom man kan vara ute precis vart man vill då och inte behöver vara inomhus. Vet att de har byggt många nya bryggor på Lidingö och att det är de från Reuterskiöld Snickeri AB som har gjort det.

Det blir stor skillnad när man har en strand utan brygga och en strand med brygga. För det känns genast som att det är mycket mer genomarbetat när det är en brygga också för att det gör stor skillnad. För att man då helt plötsligt faktiskt kan vara där och sitta på bryggan eller hoppas ner från bryggan när man ska bada. Det känns helt enkelt väldigt mycket trevligare. Sen är det klart att de på Reuterskiöld Snickeri AB kanske inte kan sätta upp bryggor överallt på Lidingö men de borde kunna sätta upp det på lite fler ställen ändå.