Sminkning vs fillers

Medan andra tycker om att läsa, måla eller träna som nöjd på sin fritid så tycker jag om att sminka mig. Är väldigt mån om mitt utseende, det kan erkänna, så tycker att det är roligt att sminka mig. Dock är det samtidigt lite av ett måste för mig, inte bara ett nöje, eller måste och måste men lite utav för jag känner mig inte alls bekväm i att gå utan smink. Det är främst för att jag har väldigt mörka ringar under ögonen, för vore det inte för dem så skulle jag inte känna det behovet, för har fin hy annars. Då skulle sminkningen verkligen bara vara ett nöje och inte ett måste längre.

Har funderat mycket på det här med att gå och göra fillers, tear-through, som det även kallas. Det är vanligast att man gör det i läpparna för att förstora dem men det går även att göra det under ögonen för att fylla ut huden så att man inte alls får lika tydliga mörka ringar, vilket skulle göra väldigt stor skillnad.

Det finns en salong här i Huddinge som erbjuder just sådana behandlingar, Hermes Clinic, som jag tycker verkar väldigt bra. Det enda som gör mig lite tveksam är att det är ganska kostsamt och att det inte är permanent, inte ens semi-permanent utan att det är något jag kommer att behöva göra om ett halvår igen. Och även om jag verkligen vill göra fillers och jag tycker att de på Hermes Clinic verkar väldigt pålitliga och duktiga så vet jag inte om jag är villig att lägga riktigt så mycket pengar på det. Är det verkligen värt det?

Du gillar kanske också...